Werkwijze

We hebben een passie voor architectuur, vormgeven en ontwerpen, dat is ons vak. We ontwerpen interieurs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

We nemen voor u het gehele proces uit handen: van schetsontwerp, uitwerken van tekeningen tot een definitief ontwerp, het offerte traject en de aanbesteding, tot het maken van een bouwplanning, de bouwbegeleiding en realisatie.

We werken graag in diverse branches, zowel zakelijk als particulier, en iedere opdracht heeft eigen uitdagingen waar we onze hand niet voor omdraaien.

We hebben prachtige interieurs gerealiseerd voor heel veel particulieren maar ook bijvoorbeeld een nieuwe indeling voor de centrale hal van een ziekenhuis, een stilteruimte, een opleiding centrum, diverse makelaar kantoren, winkels, horeca, een tandartsenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, de horeca voor een zwembad, een jongerencentrum en een Thais restaurant.

We houden ervan om ieder interieur een mooi stuk eigenheid mee te geven zodat het een heerlijke plek is om in te leven of te werken.

Onze kracht is dat we uw bedrijf een eigen identiteit geven die past bij u en waar u als bedrijf voor staat.

Vaak kijken we in een vroeg stadium breed naar de mogelijkheden die er liggen om uw identiteit te versterken. Dit kan betekenen dat we starten met concept ontwikkeling en ook het stuk grafische identiteit meenemen in ons traject. We zien het belang van de zichtbaarheid en uitstraling van uw bedrijfspand naar buiten toe.

We komen graag naar u toe voor een vrijblijvend eerste gesprek.

 
foto yvonne en dennis studio baak interieur architecten

1e fase

*Bij akkoord op de offerte gaan we aan de slag voor het schetsontwerp.

*Dit presenteren we in combinatie met een fysiek moodboard waarin sfeer en materialen al een goed eerste beeld geven van de nieuwe ruimte.

*Het komt voor dat een ontwerp om een andere presentatie vorm vraagt. In dat geval maken we een filmpje, prototype of maquette.

*Als het schetsontwerp met enthousiasme is ontvangen en eventuele aanpassingen daarop zijn doorgevoerd gaan we door naar de 2e fase.  

foto yvonne en dennis studio baak interieur architecten

2e fase

*In deze fase wordt het schetsontwerp verder digitaal uitgewerkt tot in de details. Met de tekeningen kunnen de aannemer, interieurbouwer en andere uitvoerders gaan calculeren, offertes uitbrengen en starten met bouwen.

*In deze fase worden veel keuzes gemaakt. Definitieve kleuren en afwerkingen voor wanden, vloeren, tegels, verlichting en materialisatie worden bepaald.