Projecten

Studio BAAK is een buro dat prikkelende interieurs ontwerpt en vervaardigt van ontwerp tot realisatie. We werken graag in diverse branches, zowel zakelijk als particulier. We houden van iedere opdracht en zien daarin de uitdaging die iedere opdracht in zich heeft. Wij zullen u altijd verrassen.

We nemen voor u graag het gehele proces uit handen: van schetsontwerp, uitwerken van tekeningen tot een definitief ontwerp, het offerte traject, de aanbesteding, tot het maken van een bouwplanning, de bouwbegeleiding en realisatie. We komen graag naar u toe voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Het ontwerpen van interieurs is onze passie. Daarnaast zijn we creatievelingen die zich ook uiten in vrij werk zoals beeldhouwen, schilderen en diverse kunstprojecten. Onze inspiratiebron is de wereld zelf. Wat wij leveren is oorspronkelijk, wars van eenduidige stroming en altijd maatwerk.

Het doel van studio baak is om een eigen weerklank te geven aan de wereld om ons heen. We worden voortdurend ge├»nspireerd en geraakt. 
In onze ontwerpen maken we bewuste keuzes zodat we bijdragen aan een duurzamere wereld. 

Uw opdracht vertalen we tot een verfijnd eindresultaat.

Een spannend samenspel tussen materiaal, vorm, kleur en licht.