Zout

In november 2023 startten we na een leuk eerste gesprek, voor de jonge enthousiaste horecaondernemers Rick en Jessie, met het totaalontwerp voor Zout. Er zou al in januari gestart gaan worden met de bouw van het horeca paviljoen wat voor de voortgang van de bouw vroeg om een uitgewerkt interieurontwerp. Dat zorgde voor aardig wat tijdsdruk voor ons op het maken van het volledige interieurplan en alle uitwerkingen. We maakten een ruimtelijk ontwerp waarbij het belangrijk was dat de indelingen voor de keuken en spoelkeuken, de toilet groep, de barindeling, het restaurant en het frietkwartier lekker liepen. We creƫerden mooie doorkijken en kozen afwerkingen en materialen die helemaal pasten bij de sfeer en uitstraling die Jessie en Rick wensten. We maakten een bouwplanning en begeleidden de bouw. In samenwerking met een leuk team aan vakmensen is het een prachtige plek geworden waar je tot in de late uurtjes heerlijk kunt eten en borrelen.